کره گیری از پسته با دستگاه کره گیر ارده گیر صنعتی بکردانه

یکی از مواد غذایی که استفاده زیادی در آشپزخانه دارد کره است. کره نه تنها برای مصرف روزانه و صبحانه استفاده می شود بلکه یکی از ملزومات برای شیرینی پزی است. از آنجایی که کره دیگر به روش سنتی تهیه نمی شود و با استفاده از دستگاه های کره گیری تهیه می شود، تنوع این محصول بیشتر شده است. امروزه شما در بازار کره شکلاتی، کره پسته، کره فندق و ... را مشاهده می کنید. در این مطلب ما سعی داریم نحوه کره گیری با استفاده از دستگاه ارده گیر صنعتی بکردانه را به شما آموزش بدهیم.

نحوه کره گیری از پسته با دستگاه بکردانه

برای اینکه بتوانید بهترین کره از پسته را تهیه کنید باید ماده اولیه شما (پسته ها) مرغوب باشند. دستگاه کره گیر شما نیز اهمیت ویژه ای دارد. هرچه پسته مرغوب تر باشد کره پسته از کیفیت بالاتری برخوردار خواهد بود. حواستان باشد که برای کره پسته باید از پسته خام استفاده کنید نه پسته شور چرا که در طعم کره تاثیر خواهد گذاشت.
کره گیری با استفاده از دستگاه ارده گیر صنعتی بکردانه بسیار ساده است کافی است شما مغز پسته را در قیف ورودی دستگاه بریزید و در قیف خروجی کره خود را تحویل بگیرید. این دستگاه قابلیت تنظیم سفتی و نرمی کره خروجی را نیز دارد. این دستگاه دارای یک لوله بازگشت است که به شما این امکان را می دهد تا کره خود را دوباره با اضافه کردن افزودنی هایی مانند هل، کاکائو، اسانس میوه و ... ترکیب کنید و طعمی جدید بدست بیاورید. ظرفیت تولید این دستگاه در بیشترین حالت 30 کیلوگرم در ساعت است. اگر به خوردن کره مغزیجات دیگر نیز علاقه دارید می توانید از ترکیب کره فندق با شکلات ( طرز تهیه نوتلا خانگی ) نیز استفاده کنید که با توجه به علاقه مندی کودکان و حتی بزرگسالان به این ترکیب، می توان از این ترکیب برای صبحانه یا میان وعده مقوی استفاده کنید.
یکی از نکات مثبت برای خرید دستگاه ارده گیری سیستم خنک کننده آن است. برای جلوگیری از داغ شدن تیغه ها و سیلندر دستگاه یک سیستم گردش آب خنک کننده تعبیه شده است. شما نیاز به نگرانی در خصوص بهداشت دستگاه، به خصوص برای دستگاه ارده گیری کوچک ندارید چرا که شست شوی آن بسیار راحت بوده و به دلیل جنس استیل ضد زنگ مشکلی هنگام شستن بوجود نمی آورد.

نحوه کره گیری از پسته با دستگاه بکردانه

فواید کره پسته

پسته یکی از منابع مفید و مغذی غذایی است. کره پسته ای که شما با استفاده از دستگاه های بکردانه تولید می کنید به خاطر اینکه هیچ افزودنی ندارد به اندازه خود پسته خاصیت دارد. شما با مصرف این ماده غذایی می توانید وزن خود را کنترل کنید. بهبود سیستم گوارشی، کنترل دیابت از دیگر فواید کره پسته هستند. این ماده غذایی دارای موادی مانند آهن و فسفر است به همین دلیل مصرف آن برای دانش آموزان و دانشجویان پیشنهاد می شود.

از آنجایی که شما می توانید با خرید این دستگاه کره گیر- ارده گیر هم به کره گیری با مواد اولیه مختلف بپردازید و هم امکان ارده گیری کنجد را دارید، خرید این دستگاه از نظر اقتصادی بسیار به صرفه خواهد بود. 

 

نحوه کره گیری از پسته کوهی با دستگاه بکردانه

با توجه به گران بودن کره پسته که حدود 1 الی 2 میلیون تومان در بازار به فروش می رسد ما از پسته کوهی یا بَنه استفاده کرده ایم. کره به دست آمده از بَنه با توجه به عطر و بوی بی نظیر آن، می تواند جایگزینی خوشمزه و ارزان قیمت برای کره پسته باشد. در ویدیو زیر می توانید مشاهده کنید که دستگاه های کره گیری مینی و مدل هایپر مارکتی بکردانه تمام دانه های ریز پسته کوهی را به راحتی و با نرمی بی نظیر، تبدیل به کره می کند.
برای کره گیری از پسته کوهی با دستگاه بکردانه باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. پسته کوهی (بَنه) پوست کنده شده را به میزان مصرف خود تهیه کنید.
  2. به اندازه دلخواه پسته کوهی را در دستگاه کره گیر بکردانه بریزید
  3. درجه نرمی یا درشتی کره گیری را در دستگاه مشخص کنید
  4. ظرف مخصوص را در زیر خروجی قرار دهید و لذت ببرید!

 

خواص کره پسته کوهی یا بَنه

پسته کوهی، یا به اصطلاح بَنه، از جمله محصولات طبیعی و مغذی است که خواص بسیاری دارد. این ماده غذایی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین E، B6 و آهن است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. پروتئین های گیاهی موجود در بَنه نیز می توانند نقش مهمی در حفظ سلامت عضلات و استخوان ها ایفا کنند. اسیدهای چرب غیر اشباع در بَنه باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) می شوند، که این امر به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند.

بَنه همچنین دارای آنتی اکسیدان های قوی است که می توانند بدن را در مقابل آسیب های اکسیداتیو محافظت کنند. این خواص آنتی اکسیدانی به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان و دیابت نیز کمک می کند. از دیگر خواص بَنه می توان به بهبود عملکرد مغز، کاهش التهاب و بهبود سلامت پوست و مو اشاره کرد.

طعم بَنه با طعم پسته تفاوت هایی دارد. پسته کوهی یا بَنه معمولاً طعم تندتر و قوی تری دارد و ممکن است کمی تلخ تر از پسته باشد. این طعم خاص و متفاوت باعث می شود که بَنه به عنوان یک گزینه جالب و متنوع در رژیم غذایی مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، مانند پسته، بَنه نیز خوشمزه و مغذی است و می تواند به عنوان یک میان وعده سالم و خوشمزه مصرف شود.

خواص کره پسته کوهی یا بنه

نظرات خود را با ما در میان بگذارید